طعم واره غذاهای سنتی و محلی در دومین روز از هفته فرهنگی فریدن برگزار شد
- شناسه خبر: 516
- تاریخ و زمان ارسال: 22 اردیبهشت 1401 ساعت 10:18
- منبع: دالانکوه
- نویسنده: مدیریت دالانکوه

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فریدن، یکشنبه 18 اردیبهشت ماه در دومین روز از هفته فرهنگی فریدن، طعم واره غذاهای سنتی و محلی با حضور جمعی از مسئولین و بانوان روستای سینگرد برگزار شد.
عبدالهی دبیر ستاد نکوداشت هفته فرهنگی فریدن در تشریح این خبر گفت: در این مراسم که با مشارکت بخشداری مرکزی و همکاری دهیاری و شورای اسلامی سینگرد (کمیته روستایی) برگزار شد؛ شرکت کنندگان غذاهای اصیل خود را به نمایش و به معرفی غذاهای محلی و بومی پرداختند.
عبدالهی افزود: مهم ترین هدف برپایی طعم واره غذاهای سنتی و محلی احیای غذاهای سنتی فراموش شده، ایجاد فضایی مفرح و متنوع برای بانوان و معرفی ظرفیت های شهرستان و مهم تر از همه بازگشت مزه های اصیل به ذائقه ها است